Get (even more) in touch

Heb je vragen, wil je meer weten of kun je nog niet kiezen en wil je graag bij het HMC komen kijken? Hieronder zie je de mogelijkheden om jou in je keuze te helpen.

Kleinschalige rondleidingen op de locaties - algemeen

Benieuwd hoe het HMC er van binnen uitziet en hoe de sfeer is? Neem dan een kijkje in onze school! Loop langs al onze opleidingen van de richtingen interieur, meubel, techniek en design. Daarnaast zie je de nieuwste technologieën in werking in ons HMC-Lab. De rondleidingen vinden ongeveer vier keer per week plaats.

Rondleidingweek op de locatie - 15 t/m 19 maart - per richting

Heb jij na deze open dag een idee gekregen welke richting bij jou past? In de week van 15 t/m 19 maart geven we extra rondleidingen. Anders dan de algemene rondleidingen, zijn deze toegespitst op één richting.

Livechat

Elke maandag en donderdag kun je via de livechat op de site van het HMC vragen stellen aan de voorlichters van de school.

Open dagen in 2021

Wellicht volgen er nog meer open dagen dit schooljaar. Houd daarom onze website in de gaten!

Informatiepakket

Ontvang de opleidingengids en een kostenoverzicht van het HMC. Zo kun je het thuis nog eens goed doorlezen.

HMC cursus en training - Volwassenenonderwijs

Ben je een volwassene en geïnteresseerd in een opleiding in de richting van interieur, meubel of houttechniek? HMC cursus en training is dé plek voor particulieren en bedrijven voor om- bij- of her- scholen. De doelgroep Of je nu net afgestudeerd bent en een verbreding van je kennis zoekt, of al jaren ervaring hebt in het vak en graag met nieuwe technieken wilt leren werken. Bij ons kun je je leven lang blijven ontwikkelen. Er is tenslotte altijd wel iets te leren.

Het aanbod Het aanbod voor particulieren bestaat uit zowel kortdurende cursussen die een eerste kennismaking met het vak bieden, als meerjarige vakopleidingen die leiden tot een branche erkend diploma. Dit maakt het makkelijker om ook daadwerkelijk in de branche aan de slag te gaan.

Voor bedrijven Als bedrijf is het ook mogelijk om op maat gemaakte in-company trainingen aan te vragen of werknemers een training uit het bestaande aanbod te laten volgen.

Heb je vragen over onze opleidingen of open dag?

Chat met onze voorlichters. De chat is linksonder op de website te vinden.

Wil jij je aanmelden voor een opleiding bij het HMC?

Op deze pagina zie je direct hoe dat kan.

De school in het echt zien?

Kom langs voor een rondleiding!